Επικάλυψη χάλυβα συρματόσχοινο

Επικάλυψη χάλυβα συρματόσχοινο
Λεπτομέρειες προϊόντος

Μέσα σε εκείνους τους κατασκευαστές διάσημο επικάλυψη χάλυβα συρματόσχοινο κόσμο, CHUANGYI είναι η πιο αξιόπιστη. Καλώς ήλθατε στο χονδρικής Φτηνές ντυμένο χαλύβδινο σύρμα καλώδιο από το εργοστάσιο μας.

Πρότυπο: GB, JIS, ASTM, AISI
Υλικό: 201, 202, 301, 302, 304, 316 κλπ
Διάμετρος: 0. 18-60 mm
Διάμετρος: 0,28-60 mm
Πρότυπα: AISI, ASTM, DIN, EN, GB, JIS
Περιγραφή/ελέγχους: Γαλβανιστούν χάλυβα συρματόσχοινο
Γαλβανισμένα συρματόσχοινα από χάλυβα δομή χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας χαλύβδινο σύρμα άνθρακα, εν θερμώ ή ήλεκτρο-γαλβανιστούν να κάνει το σύστημα μεταποίησης.

από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων εφαρμογές
Σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα με υψηλή θερμοκρασία, αντι-κόπωση επιδόσεις, δύναμη ανώτερη θραύσεως, μακράς διαρκείας, ανθεκτικός, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, χρησιμοποιείται ευρέως σε άνθρακα, πετρελαίου, μεταλλουργία, χημικές ουσίες, πλοία, γέφυρες, ηλεκτρικής ενέργειας, καουτσούκ, στρατιωτικός, τουρισμός, νερό, ελαφρά βιομηχανία, το προϊόν μπορεί από ISO, BS, DIN, JIS, ABS, LR και άλλων διεθνών και ξένων προηγμένο επίπεδο πρότυπο
Συρματόσχοινο επίστρωση της επιφάνειας μπορεί να είναι ντυμένο νάυλον, pvc, pvc, πολυουρεθάνης, κ.λπ., χρώμα ρυθμιζόμενο. Προσφέρουμε PVC και νάυλον επιστρώσεις για γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων. Τα τυπικά χρώματα των επιστρώσεων είναι μαύρο, σαφείς και λευκό. Άλλα χρώματα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
Είναι απαραίτητο ότι το επίστρωμα έχει αφαιρεθεί από το συρματόσχοινο όπου τα εξαρτήματα που εφαρμόζονται προκειμένου να επιτευχθεί η ονομαστική θραύσης του σύρματος σχοινιού.

Εξεταστική