Ράβδος ανοξείδωτου χάλυβα Sixangle

Ράβδος ανοξείδωτου χάλυβα Sixangle
Λεπτομέρειες προϊόντος

Εντός αυτών κατασκευαστές μπαρ κόσμο διάσημο από ανοξείδωτο χάλυβα sixangle, CHUANGYI είναι η πιο αξιόπιστη. Καλώς ήρθατε στο χονδρικής Φτηνές ανοξείδωτο sixangle bar από το εργοστάσιο μας.

1, από ανοξείδωτο χάλυβα έξι γωνία μπαρ ακρίβεια το μέγεθος, μπορεί να φτάσει ++ 0.01 mm? προδιαγραφή μεγέθους: έξι γωνία μπαρ Προδιαγραφή: H2-H90mm?
2, επιφάνειας ποιότητας ράβδων γωνία από ανοξείδωτο χάλυβα έξι είναι καλό, φωτεινό είναι πολύ καλό?
3, από ανοξείδωτο χάλυβα έξι γραμμή έχει μια ισχυρή αντίσταση στη διάβρωση, αντοχή σε εφελκυσμό και υψηλής αντι δύναμή της κόπωσης.
4. η χημική σύνθεση του έξι ανοξείδωτου είναι σταθερό, καθαρό χάλυβα, χαμηλό συμπερίληψη περιεχομένου.
Από ανοξείδωτο χάλυβα εξαγωνική γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως για συνδετήρες από ανοξείδωτο χάλυβα hex βίδες, Ανοξείδωτες βίδες εσωτερικό εξάγωνο κεφάλι κυλίνδρων (Κύπελλο), τόσο εξάγωνο υποδοχή τέλος σφιχτό βίδα (κοίλη τέλος Jimi), από ανοξείδωτο χάλυβα εσωτερικό εξάγωνο επίπεδη τέλος σφιχτό βίδα (επίπεδη τέλος Jimi), από ανοξείδωτο χάλυβα εξάγωνο συμβουλή στερεώνετε βίδες (Συμβουλή Jimi), από ανοξείδωτο χάλυβα εξαγωνική τέλος σφιχτό βίδα (στήλη τέλος Jimi) , από ανοξείδωτο χάλυβα νεροχύτη κεφάλι εξάγωνο βίδες (επίπεδη ύαλο), από ανοξείδωτο χάλυβα βαθούλωμα κεφάλι βίδες εξάγωνο (γύρου Κυπέλλου).
Από ανοξείδωτο χάλυβα έξι γωνία μπαρ προοπτική εφαρμογής χρησιμοποιείται ευρέως σε εξαρτήματα αυτοκινήτων, ασανσέρ, Εξοπλισμός κουζίνας, πιέσεως και άλλα πεδία, από του χρήστη συνεπής υψηλή επαίνους. Το κλειδί για τη μελλοντική ανάπτυξη της εφαρμογής είναι η προστασία του περιβάλλοντος, μεγάλη διάρκεια ζωής. Όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, το πρώτο από την άποψη ατμόσφαιρας της προστασίας του περιβάλλοντος, θα επεκτείνει την ανάγκη για αναστέλλοντας την εμφάνιση υψηλή θερμοκρασία αποτέφρωσης αποβλήτων, LNG συσκευή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τη χρήση του άνθρακα για υψηλής απόδοσης συσκευή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, της ζήτησης υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Σχετικά με τη μεγάλη διάρκεια ζωής, στην Ευρώπη, η γέφυρα, στον αυτοκινητόδρομο, σήραγγα και άλλες εγκαταστάσεις, την εφαρμογή του ανοξείδωτου αυξάνεται, αναμένεται η τάση αυτή θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Και η ζωή των ιαπωνικών γενική κτιρίων κατοικιών είναι ιδιαίτερα μικρή για 20-30 χρόνια, την επεξεργασία αποβλήτων υλικού γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα. Κτίρια που πρόσφατα έχουν φθάσει τα 100 χρόνια της υπολογιζόμενης διάρκειας ζωής άρχισαν να εμφανίζονται, που θα αυξήσει τη ζήτηση για υλικά με εξαιρετική αντοχή.
304 από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ένα είδος universal ανοξείδωτο υλικό, αντι σκουριά απόδοση είναι καλύτερη από το 200 σειρά από ανοξείδωτο χάλυβα. Υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση επίσης είναι σχετικά καλή, μπορεί να είναι υψηλή σε 1000-1200 βαθμούς. 304 από ανοξείδωτο χάλυβα έχει την καλή αντίσταση διάβρωσής και καλή αντίσταση διάβρωσής. Σαγκάη Puxiang από ανοξείδωτο χάλυβα υλικό Co, ε.π.ε. που προκύπτει στο πείραμα: 304 από ανοξείδωτο χάλυβα υλικό συγκέντρωση είναι μικρότερη ή ίση με 65% του σημείου βρασμού κάτω από τη θερμοκρασία του νιτρικού οξέος, με μια ισχυρή αντίσταση στη διάβρωση. Η αλκαλική λύση και πιο οργανικό οξύ και Ανόργανο οξύ έχουν επίσης καλή αντίσταση διάβρωσής.

Εξεταστική