Από ανοξείδωτο χάλυβα γύρο γραμμή

Από ανοξείδωτο χάλυβα γύρο γραμμή
Λεπτομέρειες προϊόντος

Εντός αυτών κόσμο διάσημο ΙΝΟΧ κατασκευαστές, CHUANGYI είναι η πιο αξιόπιστη. Καλώς να αγοράσουνκοσμήματα Φτηνές ανοξείδωτη βέργα από το εργοστάσιο μας.

Η 316 από ανοξείδωτο χάλυβα γύρο ράβδος έχει μια επιφάνεια Άξεστος (Μύλος), έχει been ανόπτηση, συναντά το αμερικανικής κοινωνίας για προδιαγραφές δοκιμών και υλικών διεθνής ASTM A276 και έχει ένα πρότυπο ανοχή. Από ανοξείδωτο χάλυβα 316 βαθμού παρέχει καλύτερη αντίσταση στη διάβρωση από γενικής χρήσης 304 από ανοξείδωτο χάλυβα, ειδικά σε θαλάσσια περιβάλλοντα, λόγω υψηλότερη περιεκτικότητα σε νικέλιο και την προσθήκη του μολυβδαίνιου. Μια ωστενιτικό από ανοξείδωτο χάλυβα, 316 είναι συνήθως nonmagnetic και μπορεί να είναι κρύο εργάστηκε για την αύξηση της σκληρότητας και της αντοχής, διατηρώντας τα περισσότερα από τη διαμόρφωση στο επιθυμητό σχήμα. Το υλικό έχει ήδη ανόπτηση, μια μέθοδος της θέρμανσης και ψύξης το μέταλλο για να τροποποιήσετε τις ιδιότητές του, όπως αυξάνοντας την διαμόρφωση και αντοχή ή μειώνοντας τη δύναμή της, αφού έχει διαμορφωθεί.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα κράμα σιδήρου με αντοχή σε χρώση και σκουριάζουν σε πολλά περιβάλλοντα όπου χάλυβα συνήθως θα υποβαθμίσει. Η χημική σύνθεση του κάθε βαθμού δημιουργεί μια δομή σιτηρών που εμπίπτει σε μία από τις πέντε κατηγορίες: ωστενιτικό, φερριτικούς, Μαρτενσιτικοί, διπλής όψης και σκλήρυνση βροχοπτώσεων. Η ωστενιτικό κλάση περιέχει τα πιο διαμορφώσιμα, συγκολλημένη και ανθεκτικά στη διάβρωση από ανοξείδωτο χάλυβα βαθμούς, αλλά δεν μπορούν να είναι θερμική επεξεργασία. Η κλάση διπλής όψης προσφέρει υψηλή αντοχή σε σκασίματα και ρωγμές στη διάβρωση στρες χλωριούχο. Διπλής όψης βαθμούς είναι θερμότητα θεραπεύσιμη και περίπου δύο φορές τόσο ισχυρή όσο οι βαθμοί ωστενιτικούς. Η φερριτικούς κλάση περιέχει μέτρια διαμορφώσιμα και ανθεκτικά στη διάβρωση βαθμούς σε σύγκριση με άλλες κατηγορίες από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά δεν μπορούν να είναι θερμική επεξεργασία. Η κλάση Μαρτενσιτικοί περιλαμβάνει μερικά από τα σκληρότερα και ισχυρότερη από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητες που προσφέρουν επίσης ήπια διάβρωση αντίσταση, υψηλή σκληρότητα και καλή διαμόρφωση στο επιθυμητό σχήμα. Μαρτενσιτικοί βαθμούς μπορεί να υποστούν θερμική επεξεργασία. Η κλάση (PH) καθίζηση-σκλήρυνση μπορεί να είναι θερμική επεξεργασία μετά την κατασκευή να πετύχουμε κάποιους από την υψηλότερη βαθμολογία σκληρότητα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Αντοχή σε εφελκυσμό, χρησιμεύει για να δείχνει τη συνολική δύναμη του υλικού, είναι το άγχος της αιχμής μπορεί να αντέξει πριν σπάει. Αντοχή στη διάβρωση περιγράφει την ικανότητα του υλικού για την πρόληψη αλλοιώσεις που προκαλούνται από την ατμόσφαιρα, υγρασία ή άλλο μέσο. Αντοχή στη φθορά καταδεικνύει την ικανότητα για την πρόληψη επιφανειακές ζημιές που προκαλούνται από την επαφή με άλλες επιφάνειες. Σκληρότητα του υλικού περιγράφει την ικανότητα να απορροφούν ενέργεια πριν σπάσει, ενώ σκληρότητα (συνήθως μετράται ως σκληρότητα εσοχή) περιγράφει την αντοχή της σε μόνιμη παραμόρφωση της επιφάνειας. Διαμόρφωση στο επιθυμητό σχήμα δείχνει πόσο εύκολα το υλικό μπορεί να διαμορφωθεί οριστικά. Επεξεργάσιμης μηχανικά περιγράφει πόσο εύκολα μπορεί να κοπεί, σχήμα, τελείωσε, ή αλλιώς κατεργασία, ενώ συγκολλησιμότητα χαρακτηρίζει τη δυνατότητα να είναι συγκολλημένες. Μαγνητισμός χαρακτηρίζει το πόσο υλικό είναι απωθούνται από ή να έλκονται από έναν μαγνήτη.

Εξεταστική