Ανοξείδωτο ατσάλι

Ανοξείδωτο ατσάλι
Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικό του προϊόντος:

Αυτή η γωνία ανοξείδωτου χάλυβα μπορεί να είναι χαλύβδινος χάλυβας κατασκευής. Πρόκειται για ένα χαλύβδινο τμήμα απλής διατομής και χρησιμοποιείται κυρίως για το πλαίσιο μεταλλικών εξαρτημάτων και εργαστηρίων.

Υπάρχουν διάφορα είδη επιλογών μεγέθους και πάχους και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Είναι εξοπλισμένο με καλές ιδιότητες συγκόλλησης, πλαστικές παραμορφώσεις και ορισμένα μηχανικά ανθεκτικά μαύρα συνηθισμένα προϊόντα στην αγορά.


Περιγραφή προϊόντος:

Αυτή η γωνιακή μπάρα ανοξείδωτου χάλυβα μπορεί να αποτελείται από διάφορα μέλη που δέχονται δύναμη ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες της δομής. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέλος σύνδεσης μεταξύ των μελών. Λόγω της αξιόπιστης απόδοσης και της ισχυρής δομής του, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε μια ποικιλία δομικών κατασκευών και μηχανικών δομών, όπως δοκοί σκυροδέματος, πύργοι μεταφοράς γεφυρών, μηχανήματα ανύψωσης και μεταφοράς, πλοία, βιομηχανικοί κλίβανοι, πύργοι αντίδρασης, τα ράφια αποθήκης. Το τσιμέντο πρώτης ύλης για την παραγωγή χάλυβα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι τετράγωνο τετράγωνο χάλυβα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και η ράβδος ανοξείδωτου χάλυβα παραδίδεται με το σχηματισμό θερμής έλασης, ομαλοποίηση ή θερμή έλαση, το οποίο είναι ιδανικό για μακροχρόνια χρήση.

 

Εξεταστική