Συρματόσχοινων και καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται για γεωτρήσεων ανάγκες αλλαγή

Καθώς προχωρά η τεχνολογία βιομηχανία πετρελαίου, αποδοτική λειτουργία των γεωτρήσεων και σταδιακά η παραγωγή αυξήθηκε, πολλών πηγαδιών πετρελαίου έχουν όλα αντανακλούν πυρήνα από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων στη χρήση των προσδόκιμο ζωής ήταν μικρότερο από ό, τι στο παρελθόν, δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σήμερα.

Εν τω μεταξύ, κάνναβη πυρήνα παρουσιάστηκε επίσης στη χρήση σχοινιών καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων είναι επικεφαλής χρήση της δομικής βλάβης και φορούν σπασμένα καλώδια. Αυξημένη επίπτωση φορτίο, ταχύτητα αυξάνεται καλά, κάμπτοντας ακτίνα σε στενή περιστάσεις, πυρήνα από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων έχει δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Αυτή τη στιγμή, συρματόσχοινων και καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα με χαλύβδινο πυρήνα άρχισαν να πηγαίνουν στο λάδι διάτρυση των περιοχών, σταδιακά αντικατέστησε Ma κομμένη από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων, χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Στην περίπτωση των διαρθρωτικών ταμείων, συρματόσχοινων και καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα με χαλύβδινο πυρήνα μέταλλο πυκνότητα ινών πυρήνα αύξηση σε σύγκριση με 17%, σπάζοντας δύναμη αυξήθηκε με δύναμη, είναι σε θέση να πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας. Λόγω της συρματόσχοινων και καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα με χαλύβδινο πυρήνα αντοχή ακτινική πίεση υψηλότερη, σε γεωτρήσεις και παραγωγή στον τομέα της χρήσης, δεν είναι εύκολο σε την πληγή που παρουσιάζεται κατά την ισοπέδωση, παραμόρφωση. Λόγω της επιμήκυνσης των συρματόσχοινων και καλωδίων μικρό, από ανοξείδωτο ατσάλι με χαλύβδινο πυρήνα δύναμη λόγω της επιμήκυνσης και αιτία λιγότερη τριβή μεταξύ το σχοινί, ο μέσος όρος ζωής τους είναι περίπου 1.2 ~ 1,3 φορές την ίνα πυρήνα από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων.