Συρματόσχοινων και καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα για οδηγό αντικατάστασης γερανοί

1. αντικατάσταση του σχοινιού καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα πρέπει να χρησιμοποιείται όταν το πρωτότυπο σχεδιασμό τύπου, διάμετρος, ονομαστική αντοχή σε εφελκυσμό και πιστοποιητικό του καλωδίου σχοινί. Εάν μόνο την ίδια διάμετρο, αλλά άλλες απαιτήσεις παρακάτω απαιτήσεις, η ζωή του χάλυβα σχοινί καλωδίων έχει να επηρεαστούν.

2. από το εξέλικτρο ή ανταλλακτικό καρούλι από ανοξείδωτο χάλυβα σύρμα συρματόσχοινο, για την αποφυγή του δακτυλίου, λόξα, κάμψη ή κολλώδη ουσία σε. Περικοπεί από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων θα πρέπει να σε off θέση και στις δύο πλευρές χρησιμοποιώντας ένα λεπτό σύρμα γραβάτα σταθερά για την πρόληψη κοπεί χαλαρά σκέλη.

3. κατά τη στιγμή της αντικατάστασης ή ένα τυλιγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων, δώστε προσοχή να μην αφήσει το δέσιμο σχοινί, πρακτική έχει αποδείξει ότι το παιχνίδι του σχοινιού καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα, δεμένο στη χρήση των πιο φθαρμένα και σπασμένα καλωδίων. Άρση της απαγόρευσης για τη σύνδεση δύο κομμάτια των σχοινιών καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα.