Ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί S Λόγος

Η σωστή χρήση του συρματόσχοινου από ανοξείδωτο χάλυβα είναι να εξασφαλιστεί ότι η διάρκεια ζωής της σημαντικής εγγύησης, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα και στην πρακτική διαδικασία εφαρμογής, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα λόγω της απροσεξίας του χειριστή, δεν υπάρχει τυποποιημένη λειτουργία που προκαλείται από χρήση κόπωσης συρματόσχοινου, με αποτέλεσμα κάποιον κίνδυνο ασφάλειας. Εδώ, Chuang Yi για όλους να συνοψίσουμε τους επόμενους δύο λόγους.

Το πρώτο είναι η κόπωση κάμψης, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα επανειλημμένα μέσω ανοξείδωτου σχοινιού από ανοξείδωτο χάλυβα, η τροχαλία ή το τσουγκράνα, οι πολυάριθμες κάμψεις, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα, εύκολο να κόψει το χαλύβδινο σύρμα, μειώνοντας την αντοχή, οδηγώντας τελικά σε σπασμένο σύρμα. Και το σπασμένο σύρμα κόπωσης εμφανίζεται στην πιο σοβαρή κάμψη του εξωτερικού καλωδίου. Κανονικά, η εμφάνιση σπασμένου καλωδίου κόπωσης σημαίνει ότι το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα βρίσκεται ήδη κοντά στην καθυστερημένη χρήση. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η διάρκεια ζωής της κόπωσης σε κάμψη του συρματόσχοινου από ανοξείδωτο χάλυβα είναι στενά συνδεδεμένη με τον λόγο D / d (δηλαδή, η αναλογία της διαμέτρου D του κυλίνδρου και η διάμετρος του συρματόσχοινου), το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα παράγοντα και η δομή του σχοινιού είναι στενά συνδεδεμένες.

Το δεύτερο είναι η τάση, η τάση και οι κραδασμοί που προκαλούνται από την κόπωση, το σχοινί από ανοξείδωτο χάλυβα από ανοξείδωτο χάλυβα από ανοξείδωτο χάλυβα στην αρχή και την εκκίνηση του φρένου, το συρματόσχοινο πριν και μετά το φορτίο, η τάση εφελκυσμού θα προκαλέσει κόπωση μετάλλου. Επιπλέον, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα συχνά υφίσταται παραμόρφωση και οι κραδασμοί είναι επίσης αιτία κόπωσης. Η αρχή της βλάβης λόγω κόπωσης είναι υπό την επίδραση της πίεσης, η πρώτη λεπτή επιφάνεια του χαλύβδινου σύρματος λόγω μιας ποικιλίας ολίσθησης για να σχηματίσει την αρχική ρωγμή, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα και στη συνέχεια το άκρο της ρωγμής κάτω από τη δράση της διατμητικής πλαστικής παραμόρφωσης, διάσπαση ρωγμών μέχρι το κάταγμα. Η κόπωση που προκαλείται από το σπασμένο σύρμα είναι γενικά επίπεδη, κυρίως στην επιφάνεια του σύρματος, και πολύ τακτική.

Μεταφορά: το σχοινί φόρτωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορέσει σχοινί σχοινιού σχοινιού σχοινί ή χαλύβδινο σωλήνα στην τρύπα άξονα, στη συνέχεια, η πόρπη του αγκιστρίου καθορίζει και στα δύο άκρα του σωλήνα, απαγορεύεται από το υψηλό άμεσα κυλιόμενο κάτω, από ανοξείδωτο χάλυβα συρματόσχοινο πρέπει να χρησιμοποιήσετε με το γκάζι να κρέμεται, το έδαφος, αν χρειαστεί να κουβαλάτε, μην πλένετε άμεσα την επιφάνεια του σχοινιού, έτσι ώστε να μην προκαλεί την κάλυψη της επιφάνειας του σχοινιού που συνθλίβει τη μεταφορά μεγάλων αποστάσεων το κάλυμμα, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα για την πρόληψη της πρόσκρουσης της βροχής που προκαλείται από τη διάβρωση.

Καθημερινή αποθήκευση: αποθήκευση συρματόσχοινων από ανοξείδωτο χάλυβα, σχοινί από ανοξείδωτο χάλυβα πρέπει να τοποθετούνται σε αεριζόμενο και ξηρό χώρο, ώστε να αποφεύγεται το άμεσο ηλιακό φως και το ψήσιμο του θερμού αέρα. όπως πρέπει να είναι στο εξωτερικό, θα πρέπει να τοποθετούνται στο ψηλότερο έδαφος, καλύπτονται με κάλυμμα βροχής. Καλώδιο από ανοξείδωτο χάλυβα Τοποθετήστε το έδαφος πάνω από το γενικό ύψος 300mm ή περισσότερο.

Και ως ανυψωτικό συρματόσχοινο, αν τα αντικείμενα που κρέμονται για να παραμείνουν στον αέρα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονόδρομο γύρω από το συρματόσχοινο, επειδή το συρματόσχοινο έχει τη δική του τάση να χαλαρώσει και να αντιστρέψει, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα θα κάνει αντικείμενα στην περιστροφή αέρα,

Χρησιμοποιείται ως σχοινί σχοινί καλωδίων, ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί χρησιμοποιείται μόνο για την ένταση, μπορεί να επιλέξει μονόδρομο γύρω από το συρματόσχοινο? φέρουν την πρόσκρουση του συρματόσχοινου φορτίου, την καλύτερη επιλογή του μεταλλικού συρματόσχοινου, επειδή είναι καλύτερη απόδοση επίδοσης.