Εκτιμήσεις για ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα

1, προκειμένου να αποτρέπουν την διάβρωση μάτι λόγω κάλυψη φλαντζών, Θέρμανση, ρεύμα συγκόλλησης δεν είναι πολύ μεγάλο, μειωμένο κατά 20% περίπου από τα ηλεκτρόδια άνθρακα χάλυβα, arc δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ καιρό, γρήγορη ψύξη, να στενή χάντρα είναι σκόπιμο.

2, το ηλεκτρόδιο θα πρέπει να διατηρούνται σε ξηρό, ασβέστης-τιτάνια τύπος πρέπει να είναι 150 ℃ ξηρό 1 ώρα, ένα είδος χαμηλού υδρογόνου θα πρέπει να είναι 200-250 ℃ ξηρό 1 ώρα (όχι επανειλημμένες ξήρανση, ή αλλιώς το δέρμα που είναι επιρρεπείς σε ρωγμές θρυμματισμό), πετρέλαιο και άλλες βρωμιές αποτρέπει ηλεκτρόδιο να κολλήσει, για να μην αποτέλεσμα με αποτέλεσμα την αυξημένη περιεκτικότητα της συγκόλλησης σε άνθρακα και συγκόλλησης ποιότητα.

3, από ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα συγκόλλησης, από επανειλημμένες θέρμανση κατακρημνίζεται καρβίδια, μειωμένη διάβρωση αντίσταση και μηχανικές ιδιότητες.

4, χρώμιο ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα μετά τη συγκόλληση και σκλήρυνση του αμερικανικό πρότυπο φλάντζα είναι μεγάλο, εύκολο να ραγίσει. Εάν χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο χρώμιο ανοξείδωτο χάλυβα συγκόλλησης ηλεκτροδίων (G202, G207), πρέπει να είναι πάνω από 300 ℃ Προθερμάνετε και θέση διασχίζουμε αργή ψύξη των περίπου 700 c. Αν η συγκόλληση θερμική επεξεργασία μετά από τη συγκόλληση δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε από ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα συγκόλλησης ράβδο (A107, A207).

5, από ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα, προκειμένου να βελτιωθεί η αντοχή στη διάβρωση και συγκολλησιμότητα με την αύξηση του ποσού της σταθερότητας στοιχεία Ti, Nb, Mo, καλή συγκολλητότητα του CR από ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο τύπο χρώμιο ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα ηλεκτρόδιο (G302, G307), θα πρέπει να είναι περισσότερο από 200 ℃ Προθερμάνετε και θέση ℃ συγκόλλησης 800 μετριάζεται. Αν η θερμική επεξεργασία συγκόλλησης δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε από ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα συγκόλλησης ράβδο (A107, A207).