Κάμψη του Design, από ανοξείδωτο συρματόσχοινο είναι σημαντικό

Όταν οι σχεδιαστές στο σχεδιασμό μηχανημάτων και εξοπλισμού, πρέπει να προσπαθήσετε να κάμψει την κατεύθυνση σχοινιών καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα συνάδει με τη θέση τύμπανο ή τροχαλία, κάνει από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων μορφή λυγισμένο προς την ίδια κατεύθυνση, επίσης γνωστή ως l-κάμψη. Εάν σχεδιάζετε για αντίστροφη κάμψη των σχοινιών καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα (s-bend), από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων της ζωή από ό, τι με την κλίση κάτω 50% ~ 70%, αυτό είναι επειδή αντίστροφη κάμψη των σχοινιών καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα, δύο κάμψης άγχος και πίεση.
Κατά τη σχεδίαση τέτοιων συσκευών, ο σχεδιαστής να προσπαθήσετε να αποφύγετε το ανοξείδωτο συρματόσχοινο είναι σχεδιασμένες ώστε να ανατρέψουν κάμψης. Σύνδεσμος πρέπει να είναι σχεδιασμένα για να αντιστρέψουν την κατεύθυνση, θα πρέπει να είναι η απόσταση μεταξύ των τροχαλιών ή κυλίνδρους σχεδιάζονται για να είναι μεγαλύτερο.
Λόγω του από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων στη συσκευή είναι άμεση επαφή με τις τροχαλίες ή κυλίνδρους, τροχαλίες, η χρήση των επιδόσεων τύμπανο σχοινιών καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα και επαγγελματικής ζωής έχουν μεγάλη επιρροή. Προκειμένου να αποφευχθεί η πρόωρη διάλυση των σχοινιών καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα, ο σχεδιαστής πρέπει να λαμβάνει πλήρως υπόψη το υλικό, η διάμετρος των τροχαλιών, οδοστρωτήρες, ορθολογικού σχεδιασμού.