Σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα πολύ απαραίτητο

Σε πολλές εφαρμογές, η κορυφή του συρματόσχοινου από ανοξείδωτο χάλυβα πρέπει να συνδέει τα αξεσουάρ και το συρματόσχοινο και τα αξεσουάρ ασφαλή Ο τρόπος σύνδεσης για την ασφαλή χρήση του είναι πολύ απαραίτητος, από ανοξείδωτο χάλυβα, τότε πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια συγκεκριμένη μέθοδο στην κορυφή τη σύνδεση στερέωσης καλωδίου από ανοξείδωτο χάλυβα. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να το κάνετε αυτό:

(1) Μέθοδος πλέξης.

Στην πραγματική ζωή παραγωγής, η πιο συνηθισμένη μέθοδος στερέωσης είναι η μέθοδος πλέξης, χρησιμοποιώντας τον δακτύλιο περιβλήματος με σχήμα καρδιάς για να διπλώσετε το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα και το άκρο των κλώνων συρματόσχοινων μέσα στο σώμα του σχοινιού, $ αριθμός φορές, και τελικά δεμένα ή με το κεφάλι σφιχτά στη γραμμή. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα, το μήκος της ταινίας δεν είναι μικρότερο από 20 φορές τη διάμετρο του συρματόσχοινου από ανοξείδωτο χάλυβα για να εξασφαλιστεί η ασφαλής χρήση.

(2) σταθερή κεφαλή κάρτας.

Το κεφάλι είναι ένα ειδικό εργαλείο για τη στερέωση συρματόσχοινων από ανοξείδωτο χάλυβα. Στο τέλος του σταθερού σχοινιού από ανοξείδωτο χάλυβα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πλέξης για να στερεώσετε το δακτύλιο του μανικιού, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κεφάλι για να το σφίξετε. Σταθερά, σύμφωνα με τη διάμετρο του συρματόσχοινου από ανοξείδωτο χάλυβα, πρέπει να είναι εξοπλισμένα με τον αντίστοιχο αριθμό τσοκ. Διάμετρος σχοινιών καλωδίων Στο 7 18mm θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με 3 Chuck, 19 27mm θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με 4 κεφάλι καρτών, 28 37mm θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με 5 Chuck, το ανοξείδωτο χονδρό σχοινί 38 θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με 6 κεφαλίδες. Επίσης, για να εξασφαλιστεί ότι η αντοχή εφελκυσμού της κεφαλής της κάρτας δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από το 80% της δύναμης σπασίματος εφελκυσμού από συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα, το υπόλοιπο θα πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τη μέθοδο του σχοινιού από ανοξείδωτο χάλυβα.

(3) Μέθοδος κεφαλής πίεσης με κράμα.

Πρώτα απ 'όλα, το τέλος του συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα σύμφωνα με την πίεση της μονάδας να χωρίσει, και κάθε σκέλος για να σώσει το κεφάλι. Το μήκος της σχισμής δεν μπορεί να υπερβαίνει το μήκος του χιτωνίου κράματος και στη συνέχεια η κορυφή του συρματόσχοινου να λυγίζει έξω από την κατάλληλη τρύπα, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα όλα τα ξεχωριστά κορδόνια σχοινιών που έχουν εισαχθεί στη γραμμή, το τελικό σύνολο στο Lussow το σύνολο της συμπίεσης μπορεί να είναι.

(4) Αποσπώμενος σύνδεσμος.

Η κύρια χρήση αυτής της μεθόδου είναι το χιτώνιο σφήνας, το συρματόσχοινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση της σφήνας με την κατασκευή μετά. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος μπορεί να εγγυηθεί μόνο τη θραύση εφελκυσμού του συρματόσχοινου γύρω στο 90%.

Στην παραγωγή συρματόσχοινων από ανοξείδωτο χάλυβα, το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα μετά την παραμόρφωση είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, μετά την παραμόρφωση του σχοινιού ή του σχοινιού από ανοξείδωτο χάλυβα Μετά τη μήτρα, μετά την παραμόρφωση περαιτέρω παραμόρφωσης για την εξάλειψη της τάσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να επιτύχει καλύτερη απόδοση της χαλαρής αλλά και να αυξήσει τη δομή σχοινιού από ανοξείδωτο χάλυβα του συμπαγούς ανοξείδωτου σχοινιού ανοξείδωτου χάλυβα από ανοξείδωτο χάλυβα, διαμήκης ευθεία και από ανοξείδωτο χάλυβα σύρμα καλωδίων ομαλότητας και ούτω καθεξής ποιοτικές επιδόσεις.

Η οπίσθια παραμόρφωση των κλώνων γίνεται κυρίως μέσω της επανειλημμένης κάμψεως και ισιώσεως των κλώνων μετά την μήτρα συμπίεσης υπό πίεση διαμέσου των κυλίνδρων παραμόρφωσης κάθετου και οριζόντιου.

Από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί Μετά την παραμόρφωση, εκτός από την πεθαίνουν γραμμή μετά το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα για πολλαπλών καναλιών κατακόρυφο οριζόντιο πίεσης κύλισης κάμψη ευθυγράμμιση, ανοξείδωτο χάλυβα συρματόσχοινο, αλλά και το συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα μέσω ζεύγους κυλίνδρων μεγέθους, αυτό μπορεί να παίξει συμπίεση, εφέ μεγέθους.