Από ανοξείδωτο χάλυβα συρματόσχοινο βασικές λειτουργίες των διαφόρων εφαρμογών διαφορετικό

1. από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων για την ανελκυστήρας
Κατά τη διαδικασία εφαρμογής, προκειμένου να είναι σε θέση να παίξει ένα ρόλο στην αντίσταση κρουστικά φορτία, από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων χρησιμοποιώντας πυρήνα της ίνας είναι αναγκαίες για να εξασφαλιστεί η διαδικασία για να. Συχνά προωθήσεις θα μερικές φορές να χρησιμοποιούν ανεξάρτητα συρματόσχοινο πυρήνα από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων, χάλυβα πυρήνα, για να αποκτήσετε την ίδια διάμετρο μέγιστη θραύσεως.

2. από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων για ropeway επιβατών
Από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί σχοινί καλωδίων χρησιμοποιώντας την ανάγκη για έμπειρους υποστήριξη, καλώδιο τροχούς και εγκάρσια φορτία που ασκούνται από την κυματίζει, αν θα ζύμωμα χωρίς κουκούτσι στερεά συρματόσχοινο, σκέλη μεταξύ τους μόλις τα σκέλη άρχισε να αγγίξει και να φορούν μεταξύ μονάδων θα κάνει σύντομα συρματόσχοινων και καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα και σπασμένα κουρασμένος σύνολο κατά μέρος εκ των προτέρων.

Σε ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων μέσα από τους κινητήριους τροχούς και στον κυκλικό κόμβο όταν οι τροχοί τη σειρά, σχοινί πυρήνα σχοινί ακτινική ελαστικότητα προσφοράς υποστήριξη μονάδας να διασφαλίσει ότι η διάταξη δεν έχει καταστραφεί λόγω της ανατροπές και γυρίζει των σκελών. Όταν ξεκίνησε το καλώδιο, και σφιχτό στάθμευσης, ανοξείδωτο συρματόσχοινο το σχοινί καλωδίων έχει ένα βαθμό ελαστικότητας και σκέλη να απορροφήσει πολλή ενέργεια.