Από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων κλιπ εγκατάσταση για να γνωρίζει το περιεχόμενο του

1. Τσακ να ταιριάζει το πάχος του σχοινιού καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα, καθαρά από μέσα σε ένα σχήμα u δαχτυλίδια μεγαλύτερο από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων διαμέτρου 1 ~ 3mm, καθαρό περιθώριο είναι πάρα πολύ δύσκολο να στερεώσουν το σχοινί.

2. όταν χρησιμοποιείται για να σφίξετε το δημμάτων, από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων συμπιέζεται μέχρι περίπου το 1/3. Due να σύρμα σχοινί στην αεροπορία θα παραμορφώνεται, σχοινί, σχοινί καλωδίων φόρτωση δεύτερη μετά σφιγμένα προκειμένου να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία. Ελέγξτε ανοξείδωτο συρματόσχοινο μετά σχοινί σε διαφάνεια φόρτωσης Chuck, τσοκ για πρόσθετη ασφάλεια. Εγκατάσταση ασφαλείας από το τελευταίο χαρτί της κάρτας περίπου 500mm, επικεφαλής περιορισμοί με ασφάλεια από στροφές, και στη συνέχεια με τον κύριο σχοινί σφιγκτήρα, όπως σφιγκτήρας συρόμενη ασφάλεια λυγισμένο θα διορθωθούν, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε και έγκαιρη ενίσχυση.

3. Τσακ τακτοποιεί για ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων διαμέτρου μεταξύ περίπου 6 ~ 7 φορές, γραμμή κάρτες με μια διευθέτηση του τελωνειακού συστήματος πληροφοριών, θα πρέπει να είναι μέρος του κόμπο σχήματος u σε σχοινί τέλος πλευρά, μια πλευρά της πλάκας στο κύριο σχοινί.

4. αριθμός και μέθοδο διάταξης: τον αριθμό της κάρτας δεν είναι λιγότερο από 3-5, Τσακ θα πρέπει να είναι μικρότερο από την απόσταση από ανοξείδωτο χάλυβα σύρμα σχοινί 6 φορές, τελευταία κλιπ από σχοινί τέλος απόσταση ≥ 140mm, ανάλογα με την ποσότητα σύμφωνα με τη διάμετρο του κλιπ σχοινιών χαλύβδινων συρμάτων, 10 MM, 3, 10-20 mm, 4, 21-26 mm, 5, 25-36 mm, 6, 36-40 mm, 7.

5. από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων κλιπ φόρτωση χαλαρά πρώτος έλεγχος πρέπει να γίνεται μετά την εγκατάσταση. Υπό κανονικές συνθήκες, οι ξηροί καρποί πρέπει να σφίξτε περαιτέρω.