Οφέλη από τη χρήση υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων λιπαντικά

1. υψηλής ποιότητας λιπαντικών με καλή κινητικότητα και καλή διείσδυση, από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων λίπανση προεπεξεργασίας μπορεί να διαπεράσει γρήγορα string και το σχοινί, και για την πρόληψη βακτήρια αναπαράγονται σε τους επίδραση ινών πυρήνων.
2. η ποιότητα της πρόσφυσης λαδώνοντας πετρέλαιο σε ανοξείδωτο συρματόσχοινο δεν σβήνεται εύκολα, λιπαντικά αποτελέσματος εντός του καθορισμένου φάσματος της θερμοκρασίας δεν θα επηρεαστούν. Επιπλέον, η απόδοση πρόσφυσης λιπαντικό ολίσθησης, που βοήθησε σχοινιών καλωδίων από ανοξείδωτο χάλυβα για την ανελκυστήρας έλξη.
3. έχει μια υψηλή αντοχή της σε θέση να αντισταθεί στο να αγγίξει κάτω από βαριά φορτία υψηλής πίεσης μεταξύ το σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά και αντοχή σε αποσύνθεση, επιδείνωση.
4. υψηλής ποιότητας λιπαντικό λάδι με μεγαλύτερη συνεκτική δύναμη, να αποφύγει λάδι που στάζει, δεν φυγόκεντρες ταλάντευσης που χάνονται κατά τη διάρκεια άσκησης, αποφεύγοντας γράσο απορριμμάτων και της ρύπανσης σε άλλες συσκευές.
5. υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων που προκαλούνται από λαδώνοντας πετρέλαιο δεν περιέχει διάβρωση, σκουριάζουν συστατικά, πρόληψη διάβρωσης, πρόληψη διάβρωσης είναι καλύτερη.
6. την ικανότητά του να επισκευάσει μόνη της, και από ανοξείδωτο χάλυβα σχοινί καλωδίων συνέχισε να καμφθεί, θα κρατήσει την ταινία πετρελαίου για την επέκταση της επιφάνειας διέλασης. Αυτό απαιτεί η απαλή και υψηλής στιλβωμένη φιλμ για να προστατεύσετε το σχοινί από το σπάσιμο.